Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Проблеми при реконструкцията на ул."Г.Колев"
Автор: Екип Varna24.bg 15:32 / 17.05.2012Коментари (5)1364
Качествено ли е извършена реконструкцията на ул."Г.Колев"? Този въпрос си зададе репортер на Varna24.bg и подкрепи притесненията си със снимки.

Очевидно е, че реконструкцията на улицата и най-вече на прилежащите тротоари е извършено така, че след всеки валеж се образуват огромни локви. Причината е в денивелацията при свръзката на старите и новите тротоари, както и това, че новите са направени на доста по-високо ниво. Последното е видимо и от грозните локви и насипи, които са останали в прилежащите зелени площи.









Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 17.05.2012 г.
+1
 
 
Цялата реконструкция е да се изхарчат парите.Четири милиона и седемстотин хиляди за някакви си два километра улици!?Единственото смислено нещо от проекта е подмяната на подземната инфраструктура - силовия кабел на електрозахранването, водопровода, канализацията и комуникационната инсталация - останалото е някаква форма на упражнение по проектиране за сметка на гражданите, които с необяснима пасивност търпят.Останалото абсурдно проектиране и строителство със съмнително качество. За традиция в посочените проектиране и стоитество говори и фактът, че зад пазара "Чаталджа" с особен ентусиазъм бяха изсечени ненормално голям брой дървета заради нови паркинг-места, а на ул."Печ" между у."Цар Асен" и "Драва Соболч" паркингът е зает от търговски обекти. На практика се получава следният административно-градоустройствено-архитектурно-про
ектантско-строително-изпълнителски ПАРАДОКС: на ГОТОВ паркинг се изграждат бараки, по-късно (няколко години) се ИЗКОРЕНЯВАТ дървета и УНИЩОЖАВАТ тревни площи и на тяхно място се оформят места за паркиране, а това НЕ Е БЕЗПЛАТНО!!!И всичко това се афишира с гръмкото заглавие "ПОДОБРЯВАНЕ НА ФИЗИЧЕСКАТА И ЖИЗНЕНА СРЕДА В ОБЩИНА ВАРНА".
0
 
 
Какво се чудим-все пак сме в България,тук почти всичко се прави на парче! Спомнете си кадрите от Софийското метро отпреди 10 дни....а там се наляха стотици пъти повече средства.Ние с тоя бюджет какво искаме-в локвите и шаранчета ли да плуват,народе????
Aнонимен
на 17.05.2012 г.
+1
 
 
Проблема не е само с тротоарите.Проверете Шахтите, връзката на генерал колев с улица Царевец както и тротоара който минава покрай ветеринарната клиника. Ако не гледаш в краката си ше се пребиеш... Качество на доста ниско ниво. Друга тема е че идвайки от булевард чаталджа в посока към улица мир няма нито една отбивка към карето блокове което се заключва между улица Царевец и Генерал колев....
Aнонимен
на 17.05.2012 г.
+1
 
 
В този град всичкото е такова. От лошо, към по - лошо! Нека ни, с такива управляващи тука...
+1
 
 
Няма нищо ново и чудно, все пак това е реконструкция по Български. Несъм черноглед но ми е болно на душата. Сега и тротоарите ще се напълнят с коли и новите градинки с отпадъци и новите плочки ще пропаднат /както е зад хим.чистенето-новата кооперация/, затова и след платеното паркиране на Чаталджа колите не ползват паркоместата а паркират на платното и т.н., бг-манталитет. Хората по света отдавна дори не слагад бордюри, а всичко е на едно ниво с наклон към шахтите
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Природни стихии
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Зверство срещу 18-годишно момиче
Covid-19
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: