Продължава ударното асфалтиране в Аксаково

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:40 / 22.04.2021
2499
Бюджет 2021 на община Аксаково предвижда наред с традиционно приоритетното финансиране на здравеопазването, образованието и социалните дейности да бъдат гарантирани и тази година средства за инвестиции в сериозна програма за изграждане и модернизиране на инфраструктурата в общината. Това коментира кметът инж. Атанас Стоилов.

Паралелно с това администрацията активно работи по осигуряване на финансиране от държавата и по проекти.

Със средства от държавата е планиран основен ремонт на пътя към село Климентово, изграждане на новото кметство в село Изворско, както и изграждането на нова сграда и цялостен комплекс за спешна медицинска помощ на ул. "Добруджа“ в гр. Аксаково.

Със средства от Агенция "Пътна инфраструктура“ е предвидено стартирането и довършването на основния ремонт на панорамния път Аксаковска панорама–Въглен–Долище–Орешак–Куманово, до разклона на Кичево–Албена и старт на цялостния ремонт на пътя Кичево–Орешак–Осеново–Климентово–Генерал Кантарджиево–Оброчище.

Продължава и програмата за цялостно преасфалтиране на града. Планирано е довършване на основните ремонти на улиците "Илия Димитров“, "Здравец“, "Велико Димитров“ и "Орлово гнездо“. Започва ремонт на улиците "Тракия“, "Владислав Варненчик“ и "Михаил Иванов“ с предвидена подмяна на старите с нови водопроводи.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Тестът за коклюш във Варна е много скъп, хората масово не си го п...
Абсурди заради зелената зона във Варна: Ще може ли мъж да ползва ...
Внимание! Голям клон падна и затвори важен булевард във Варна
Ето кога пускат фонтаните във Варна
Кметът на Варна кани партии и коалиции. Вижте защо
Зам.-кмет на Варна разреши затлачен от години казус


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).