Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Проф. Ангелов във Варна: Не само ще спечелим тези избори, но ще направим и правителство!
Автор: Пламена Николова 14:32 / 14.10.2021Коментари (0)2994
© Varna24.bg
Коалицията ГЕРБ-СДС ще спечели тези избори. И не само ще ги спечели, но ще направим и правителство! Това заяви проф. Костадин Ангелов, водач на листата с кандидат-народни представители за Варна, предаде репортер на Varna24.bg.

"Правителството ще бъде коалиционно и по този начин ще върнем справедливостта при хората. Ще поемем отговорността, както винаги сме го правили и пак ще се справим! Вие виждате какво се случва за последните няколко месеца. Отговорността е размита, държавата се удря в скалите подобно на потъващия кораб Вера Су и никой не поема отговорността за случилото се. 

България няма план за спасение, по подобие на липсата на такъм за освобождаването на кораба. Чухме различни мнения и предложения, че има пет плана, но нито един от тях не проработи. 

ПП ГЕРБ винаги е носила отговорността за действията си, хората имат нужда някой да поеме тази отговорност, за да реши наболелите проблеми. 

Вие виждате какви са цените на тока. Хората все още не ги усещат. Много скоро ще дойдат сметките за парно. Виждате повишените цени в хранителните магазини. Всичко това е една изтървана работа и пропуснати шансове. 

Токът можеше да не постигне такива цени, ако служебното правителство беше подписало до 1 юни споразумение с Европейската комисия за дотиране цената на тока. Ние бяхме подготвили документите, но служебното правителство с лека ръка ги отхвърли и резултатът е този - 75 лв. цена за МW/ч при управлението на ГЕРБ и 750 МW/ч при Румен Радев.  

Казвам това с болка, защото най-важното в нашата държава, което се случва в момента е предизборната кампания на Румен Радев.

По отношение на ковид панделията- България е на първо място, отново. При наличие на ваксини, които ние продаваме, даряваме, на страни, които се оказаха по-умни от нас и водят реална ваксинационна политика.

Днес чух от министъра на здравеопазването, че не знае нищо, не може да направи нищо и не носи отговорност за нищо. Това е така, защото имаме министър, убеден антиваксър, вече прикрит и министър, който не познава функционирането на системата на здравеопазването. Резултатът са опашките, които той създаде пред кабинетите.

Отговорността я носи един, който назначава това правителство- кандидат президентът Радев. Той трябва да вземе решение като държавник, колкото и да му е трудно да вземе това решение. Или трябва да почне да печели човешки животи или да печели избори. Ние виждаме решението му!", заяви проф. Ангелов.

Повече вижте във видеото! 






Още по темата: общо новини по темата: 3350
11.10.2022 »
14.07.2022 »
06.07.2022 »
25.05.2022 »
23.05.2022 »
05.05.2022 »
предишна страница [ 1/559 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Политическо противоборство в САЩ
Парламентарни избори 2024
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: