Районен съд – Варна отчете на Общо събрание свършеното през за 2019 година

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
17:16 / 28.02.2020
1307
Този следобед в присъствието на административни ръководители и гости от всички съдилища във Варна, Районната прокуратура и Варненската адвокатска колегия, Ерна Якова - и.ф. председател на Районен съд - Варна представи обобщените резултати от анализа на дейността на съда през 2019 година, съобщиха от пресслужбата на институцията.

Посочени бяха административно-кадрови данни, очертани бяха характерни тенденции и изводи от работата на институцията. Заместник-председателите на съда – Десислава Жекова, Силвия Обрешкова и Магдалена Давидова, изнесоха статистически данни и сравнителни графики за постъпленията, натовареността, срочността на разглеждане на делата и качеството на съдебните актове през изминалата година в гражданско, наказателно отделение, както и в дейността на съдиите по вписвания и държавните съдебни изпълнители. Гостите – представители на отделните органи на съдебната власт и на професионалната общност, споделиха своите наблюдения и впечатления относно постигнатите резултати в първоинстанционния съд, а също и по отношение на цялостното администриране и организация на работа в институцията.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Варна е на трето място в страната по започнато строителство на но...
Защо бул. "Княз Борис I" във Варна е княз и кой е втория?
Варна ще улесни миряните за Великденската нощ
Варна отново на челна позиция по брой разрешителни за строеж на н...
Уникална къща във Варна, построена през 1894 г., е сред най-отлич...
Проект за 14 милиона лева напредва във Варна. Скоро би трябвало д...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).