Разиграват председателското място във варненския ОбС на бас

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:21 / 09.03.2011
1067
Общинският съветник Веселин Марешки днес за първи път води сесията на местния парламент във Варна. Аптечният бос седна на стола на председателя Николай Апостолов, след като се хвана на бас с колегата си Красимир Симов от "Лидер", който е бивш председател на съвета. Двамата се договорили, че ако Марешки води сесията, Симов ще работи за него без пари.

На практика аптечният бос се възползва от правото си да ръководи заседанието като заместник-председател на ОбС. Той застана на мястото на Апостолов, докато течеше обсъждането на част от точката по финанси и бюджет. През цялото време Марешки говореше по телефона със Симов, който бе в горната част на залата. Освен това, той често бъркаше и имената на колегите си.

На днешното заседание Веселин Марешки бе по пуловер и маратонки. Заради неофициалното му облекло, в края на миналата година, колегата му от ГЛАС Красимир Узунов поиска да бъде въведен дрескод за съветниците. Предложението обаче не бе прието, тъй като стана ясно, че за целта е необходима промяна в правилника за работа на ОбС.

Източник: Днес +


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Очевидец: Удареният пешеходец изхвърча и падна в дерето, а върху ...
Тежък инцидент във Варна! Шофьор помете и уби на място пешеходец
Във Варна строителният бранш се срещна с кандидати за депутати на...
Корабът, който блъсна друг плавателен съд край Румъния, пристигна...
Близо 100 ухапани от кърлежи за 14 дни в област Варна
Варна даде старт на туристическия сезон с грандиозен концерт


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).