Разпитаха нови свидетели по делото срещу бизнесмена-хулиган

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:32 / 16.04.2014
582
Районен съд - Варна отложи производството и насрочи наказателното дело по обвинение в хулиганство срещу бизнесмена Лъчезар Братоев за 2 юни от 10 часа.

Нови четирима свидетели (трима от тях членове на спешни медицински екипи и портиер в сграда край мястото на инцидента в местност "Салтанат") бяха разпитани днес в третото поред открито съдебно заседание делото.

За следващото заседание съдът допусна допълнителен разпит на полицейски служител от Второ РУП на МВР, както и на двама служители от Градински център "Мимоза".

Бе назначена комплексна съдебно-техническа и лицево-идентификационна експертиза на приобщени по делото записи от охранителните камери в сградата на полицейското управление и от системата за видеонаблюдение в градинския център с конкретни въпроси към вещите лица.

Припомняме, че според внесения обвинителен акт, подсъдимият на 2 февруари т.год. на публично място - край търговски обекти в местност "Салтанат" в Приморски парк, е извършил непристойни действия, изразяващи се в отправяне на ругатни, закани и неприлични предложения спрямо униформени служители на Общинска полиция. Според обвинението деянието е било съпроводено със съпротива на орган на властта и по съдържанието си се отличава с изключителен цинизъм и дързост, като обвиняемият след задържането и отвеждането му до сградата на ІІ РУП на МВР продължил да отправя обиди и заплахи за уволнение към всички присъствали там служители.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Варна е на трето място в страната по започнато строителство на но...
Защо бул. "Княз Борис I" във Варна е княз и кой е втория?
Варна ще улесни миряните за Великденската нощ
Варна отново на челна позиция по брой разрешителни за строеж на н...
Уникална къща във Варна, построена през 1894 г., е сред най-отлич...
Проект за 14 милиона лева напредва във Варна. Скоро би трябвало д...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).