Разпитват всички близки и колеги на самоубилия се полицай на Златните

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:31 / 30.09.2013
1410
Всички близки и колеги на полицая Иван Градешлиев, който се самоуби в края на миналата седмица в курорта Златни пясъци, ще бъдат разпитани. Целта е да се изяснят мотивите за фаталното решение. По случая е образувано разследване за подбуда или подпомагане към самоубийство, каза Десислава Йотова от Варненската районна прокуратура. Тя потвърди, че полицаят е бил един от най-добрите служители в дирекцията.

"Самоубийство е, обявяваме го категорично, за да не се спекулира както с удавянето на Варненския и Великопреславски митрополит Кирил", коментира шефът на ОД на МВР - Варна, комисар Чавдар Нанков. Според криминалистите, които разследват смъртта на своя колега, мотивите за самоубийството може да са от служебен или семеен характер.

Аутопсията на тялото не е показала наличието на тежка нелечима болест, която да го подтикне към фаталната крачка, стана ясно от думите на съдебните лекари от МБАЛ "Света Анна" във Варна.

Според прокуратурата полицаят не е споделял с колегите си за лични или семейни проблеми. Обикновено край на живота си слагат служители на реда, които са много точни в работата, отговорни и сериозни, но и твърде чувствителни, какъвто е бил и случаят с Иван, казаха източници от полицията във Варна.

Източник: в. "Монитор"


Виж коментарите (0)

Още по темата (1):
27.09.2013 Варненски полицай се самоуби
Още новини от Новини от Варна:
Варна даде старт на туристическия сезон с грандиозен концерт
Предупреждение: Язовир "Елешница" няма да може да удържи водата п...
Варненци изпращат седмицата с облачно време
ФКЦ-Варна с нов директор и ново име
Брокери: Хора с добри финансови възможности сменят апартамента си...
Община Варна се включва в националната здравна кампания за борба ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).