Редица инициативи за закупуването на детска линейка във Варна

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
15:20 / 28.01.2019
1996
Детският кът във Варна организира поредица от инициативи, целящи набирането на средства за закупуването на специализирана детска линейка във Варна, научи Varna24.bg.

Благотворителният базар за мартеници на 1 март от 11.30 часа е само първото от поредицата събития.  Дни преди това, на 23 и 24 февруари, ще бъде организирана специална работилница за изработването на мартенички от децата. 

За 2,3 и 4 март пък от 11.30 до 17 часа в Детския кът ще бъде направена възстановка на възрожденска улица. На нея майстори занаятчии ще изработват своите предмети, ще продават храна, приготвена по стари рецепти и ще наредят антикварни щандове. Част от приходите ще бъдат дарени за благородното начинание, обясни за Varna24.bg организаторът на събитието Милен Минков. 

За 2 март от 12 часа е предвиден концерт на възпитаниците на НУИ "Д.Христов" във Варна, а на 3 март за шеста поредна година в Детския кът ще се проведе концертът по повод националния празник на страната.

По време на всички събития ще има поставени кутии за дарения, в които варненци ще могат да дадат своя принос за набирането на средства за детската линейка, от която Варна има огромна нужда, защото такава до момента има само в София, допълни Милен Минков.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс
Кметът Коцев почете 109-ата годишнина от Арменския геноцид
Варненци остават на тъмно, вижте кога


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).