Редят "Азбука на въображението" в Художествената галерия на Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:31 / 07.03.2017
1028
На 10.03.2017г (петък) от 18:00 ще открием най-щурата изложба! Годишното представяне на най-увлекателния кръжок по рисуване към Градска Художествена Галерия - Варна ще покаже напредъка на малките художници под ръководството на Виктория Георгиева. Изложбата продължава до 27 март 2017г., съобщиха организаторите.

Над 60 деца на възраст от 5 до 13 години ще покажат своите артистични проекти, създадени през изминалата година. Азбука на Въображението е авторски клас на Виктория Георгиева, позната ни още под артистичния псевдоним MOUSE. Нейните самостоятелни творби, както и такива в съвместно изпълнение с други автори, могат да се видят в много европейски градове.
Заповядайте да подкрепим детския талант, неподправеност и въображение!

"Основната посока в Азбука на Въображението е да сме изследователи и откриватели. Измислицата и игрите помагат на децата да разберат по-добре творческите сили затаени в тях, да ги превърнат в мисъл и воля.
На предстоящата изложба ще се докоснете до огромното разнообразие от послания и творчески хрумвания на малките-големи художници!", коментира Виктория Георгиева.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Съдия Славов пред варненски ученици: Образованието дава допълните...
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).