Рейсове се провират през "иглени уши" във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (4)
11:10 / 13.03.2012
3238
За да бъдеш шофьор на автобус по варненските улици, трябва да имаш не просто кетап за категорията, а и нещо като циркаджийски умения.

Освен огромните трапове, които понякога налагат да се смени маршрутът на линията, голямо препятствие са и паркираните по улиците автомобили. Неспособността на община Варна да реши проблема е обективна причина за неправилното паркиране на мнозина шофьори, които са се видели в безизходица. Това обаче не бива да е оправдание да спреш така, че да блокираш обществения превоз.

Улица "Цар Асен" е една от най-кошмарните за водачите. Граждани изпратиха снимка от вчера сутринта, която показва мъката на шофьора на номер 12, който прави всичко възможно да продължи по линията, преминавайки на една боя разстояние от паркиралия почти по средата на улицата "Пасат". За да преминат рейсовете по тази улица, преди време дори се е налагало да идва "паяк", разказаха очевидци.

Не по-приятно за шофьорите е положението на бул. "Съборни". Там е и по-опасно, защото скоростите са по-високи, а често зад колите изскачат пешеходци.


Източник: в. Народно дело

Виж коментарите (4)
Още новини от Новини от Варна:
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).