Родител в потрес от състоянието на СУ "Н.Геров" след основен ремонт

Автор: Пламена Николова
Коментари (4)
16:34 / 11.12.2018
12200
Родител на първолак от Варна сподели разочарованието си от състоянието на санитарните помещения в СУ "Найден Геров", което бе ремонтирано наскоро, като публикува и снимки, видя Varna24.bg. Ето какво споделя той:

"Като родители на първолаци, бяхме помолени да помогнем с почистването на стаите, след края на ремонта, с цел скорошното влизане на децата в "обновеното" и "ремонтирано" училище 7-мо СОУ Найден Геров. 

Такова разочарование не бях изпитвал до сега в скромния си 37-годишен живот. Все си мислех, че всичко се прави за децата, за бъдещето, че няма да има големи кражби и злоупотреби, но това, което видяхме в училището, дни преди децата да бъдат пуснати вътре, просто ме остави без думи!

Снимките говорят сами по себе си..."

Припомняме, че ремонтът на училището започна през април тази година със 100% безвъзмездна финансова помощ.

Тогава стана ясно, че в СУ "Найден Геров ще бъде извършено конструктивно укрепване на сградата, която ще бъде санирана и пребоядисана. Ще бъде изградена рампа за инвалидни колички и пожароизвестителна уредба. Учениците на училището до момента бяха пръснати в 6 други сгради на територията на кв. "Левски", което създаваше трудности за малчуганите и техните родители.

При старта на ремонта от ръководството на "Найден Геров" споделиха, че мечтаят за нов физкултурен салон, който не е предвиден в настоящия проект.

Виж коментарите (4)
Още новини от Новини от Варна:
Съдия Славов пред варненски ученици: Образованието дава допълните...
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).