Росен Марков изкарал три дни под ключ в Психиатрията

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
14:07 / 06.02.2017
1390
Варненецът Росен Марков, който беше арестуван в петък при опит да се самозапали пред Общината, изкарал три дни под ключ в Психиатрията във Варна. Това разказа той за Varna24.bg

"Като ме арестуваха полицаите и ме отведоха в Първо РПУ. Тъкмо ми бяха приготвили килията и дойде една линейка. Отведоха ме в Психиатрията и ме настаниха в помещението на най-лудите, под ключ. 

Питах защо съм там, никой не можа да ми отговори. Знаех, че по закон имат право да ме задържат 72 часа. 

Тази сутрин като минаваше визитацията питах доктора на какво основание съм задържан там и се заканих да си извикам адвокат и журналисти, та да обяснят защо ме държат. Много скоро след това ме пуснаха. В епикризата ми пише, че съм строял църква и чешми. Е, това лудост ли е?

Сега смятам да отпразнувам подобаващо излекуването си. Все пак да си луд три дни и да оздравееш изведнъж, без да си пил едно хапче, не малка работа. Така че скоро ще вдигна веселба с цигански оркестър", сподели за медията ни варненският зевзек. 

Повод за попадането му в Психиатрията, както уточнихме, стана опитът му да се самозапали пред Община Варна в петък в знак на протест срещу "монопола" на фирма "Обреди".

Росен Марков заяви, че е сезирал прокуратурата за нередности при избора на ръководството на "Обреди" и очаква икономическа полиция да се заеме с проверка там. 



Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).