Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Секс в морето прати 13-годишна в болница
Автор: Екип Varna24.bg 10:27 / 27.07.2010Коментари (2)30106
13-годишно девойче е откарано с линейка в АГ болница във Варна след секс в морето. Драматичната случка се разиграла на ІІІ буна преди седмица. Малолетното девойче с крехка физика според запознати е било на градския плаж с майка си. Каква драма се е разиграла в морето, органите на реда разследват, но около 17, 13 часа на буните била извикана линейка на Центъра за спешна и неотложна помощ. В протоколите на медицинския екип е отбелязано, че детето е станало жертва на "травматична дефлорация в морето, последвана от обилно кървене от гениталиите". Бърза помощ е откарала пострадалото момиче в АГ, където тийнейджърката е била приета и прегледана.

Сексаферата била предшествана от невинно посещение на плажа, обясниха от Областната дирекция на МВР във Варна. Компания от четирима тийнейджъри - 2 момичета и 2 момчета, отишла да се позабавлява на пясъка. Младежите първо се попекли на слънцето, след което решили да се изкъпят в морето. Там започнали да играят и волейбол. Според полицията по едно време на 13-годишното момиче му доскучало и дръпнало на страна 15-годишния младеж, с когото се ухажвали от известно време. Стигнало се и дотам, че двамата опитали да задълбочат връзката си в интимен план. Последвал нескопосан опит за секс. След като нещата не се получили, така както ги очаквали, неуспешните секспартньори излезли на брега. Младежът забелязал течащата кръв по краката на момичето. Изплашен, той веднага звъннал на Бърза помощ, за да прибере не по-малко шокираната му изгора. След като разведените родители на девойката разбрали, положението станало напечено. Разгневеният баща моментално подал жалба, че дъщеря му е насилвана, обясниха още от полицията. "Случаят е докладван във Варненска районна прокуратура, която работи по него. За момента не може да се каже дали се касае за изнасилване. След като бъдат изготвени съответните експертизи, обвинението ще се произнесе", обясни окръжният прокурор на Варна Владимир Чавдаров. Прокуратурата е разпоредила на всички от компанията да напишат обяснения за случилото се.

Източник: в. "Позвънете новини"









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Toni Montana
премахни филтъра

http://www.facebook.com/l.php?u=http://www.facebook.com/group.php?gid=114065068617108
на 29.07.2010 г.
0
 
 
бива ли така?ами ,че те нищичко ли незнаят за секса.Защо следващият път не опитат директно под пясъка да се любят,или да си слижи презерватив от шкурка.Защо в училищата не преподават на младите хора, сексуално ограмотяване.Гледали са филми в които актьорите се любят на плажа и си рекли,хоп ,така ще бъде.да ,ама едно е по киното,друго в реалността.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
План за възстановяване и устойчивост на България
България в еврозоната
Борба за влияние в Близкия Изток
Специализирани полицейски операции в страната
Енергийна криза
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: