Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
"Сексбомбата" Мейзер се срина в килията
Автор: Екип Varna24.bg 09:01 / 13.10.2016Коментари (3)5678
© Varna24.bg
Буквално срината в килията е сексбомбата Анита Мейзер. Брюнетката с най-голям бюст у нас е изпаднала в депресия заради забавянето на съдебномедицинската експертиза, от която зависи свободата й, разкриха пред "България Днес" близките й. 

Вече втори месец силиконката е в тясната килия на варненския арест заедно с други провинили се жени.
"Адвокатът й я посещава през ден, за да й вдъхва кураж. Дъщерята Джулия също идва редовно и подкрепя майка си в тежкия момент. Но истината е, че Мейзер е в нервна криза. Плаче постоянно и казва, че времето е спряло", разкриха пред "България Днес" близки до обвинената в непредумишлено убийство.

Мейзер се сдоби с две обвинения, след като мъжът й Николай Димов бе открит удушен в дома й. Ръцете, краката и вратът му са били пристегнати със свински опашки от самата Анита. По думите на Мейзер странните примки имали за цел да бъдат скъсани от Николай с напрягане на мускулите.

Веднага след инцидента в средата на август са лансирани две версии за фаталния край на културиста. Едната бе, че е загинал при сексуална игра. Втората - че друг човек го е убил заради бизнес отношения. В подкрепа на втората версия няма преки доказателства. В дома на Анита не са открити следи от друго лице.


Химическите експертизи по делото също установяват, че Николай не е бил упоен, пиян или дрогиран. Както и самата Мейзер. Така на практика става ясно, че тя няма как сама да е сломила якия мъжага и да го е удушила. "Тежи не повече от 50 кила, не може да се бори с него", категорични са следователите.

Отговор на въпроса как е умрял Николай и бил ли е убит нарочно ще даде важната тройна съдебномедицинска експертиза. Тя обаче скандално се бави, макар аутопсичният протокол да е готов отдавна. Документът сочи, че Николай е умрял от загърляне, а не от чужда ръка. Така на практика Анита най-вероятно ще бъде съдена за причиняване на смърт по непредпазливост вследствие на нанесена средна телесна повреда. Освен това брюнетката ще отговаря пред съда и за опита си да подкупи полицай по време на разпитите, за което разказва самият униформен.

Разследването е към края си, коментираха още варненските дознатели. До края на тази седмица се очаква да бъде изготвена и психиатричната експертиза. Трима психолози са водили беседи с Анита, за да установят психичното й състояние. Това е рутинна процедура, която трябва да потвърди, че Мейзер е с всичкия си.

Очаква се в момента, в който експертите дадат становищата си, Анита Мейзер да излезе на свобода срещу по-лека мярка.
Силиконката е застрашена от 2 до 8 година в пандиза.

Соченият за подземен бос и бивш на Мая Илиев - Николай Иванов-Шванца, също бе замесен в скандалния инцидент. По думите на шоумена Кирил Вълчев-Скалата, който е не само съсед, но и близък приятел до Мейзерови - Ники работел именно за него."Николай бачкаше за Шванца - потвърди Киро Скалата. - Хвалеше се как бие хората и как се занимава с бандитска дейност.

"Първоначалната версия на Анита ми се стори много достоверна", потвърди шоуменът. По думите му Анита отишла първо при него, когато открила мъжа си мъртъв. "Намерих Николай убит, бяха първите й думи", категоричен е шоуменът. Той твърди, че самият Ники се хвалел, че работи за спрягания за подземен бос Николай Иванов-Шванца. 

"Разказа ми теория как Ники го чакали долу уж негови приятели. При нас няма много хора, но петък и събота има две заведения, където се събират. Ние се връщахме с жена ми същата вечер. Тя беше с две дини и ходеше пред мен. Гледах я, защото има пияници там. Затова забелязах една кола покрай сградата. После, когато Анита ми разказа нейната версия, веднага й повярвах. Оказах съдействие на полицията. Разказах как съм видял някакви идиоти. Само Господ и тя знаят какво точно е станало в апартамента, но, доколкото знам, Анита не си падаше по подобни сексуални извращения."




Още по темата: общо новини по темата: 141
08.09.2022 »
14.08.2020 »
15.05.2020 »
16.03.2020 »
03.01.2020 »
29.11.2019 »
предишна страница [ 1/24 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Nikolay Velikov 1
премахни филтъра

+2
 
 
Само на мене ли ми писна да слушам за тая?
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: