"Селският глупак" обмисля да даде министър Цветанов на съд

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (9)
11:20 / 02.11.2012
2839
Авторът на снимката със спящите в патрулка полицаи Боян Максимов Бозов обмисля дали да не заведе частно наказателно дело за клевета и срещу вътрешния министър Цветан Цветанов. Причината е, че в сряда по време на участието си в сутрешен блок вицепремиерът си позволи да определи Максимов като "съпричастен към организирана престъпна група за съхранение и разпространение на наркотици".

Набеденият от вътрешния министър за "абсолютен престъпник" е готов да се изправи пред детектор на лъжата, за да докаже невинността си. Варненецът не крие, че е лежал в затвора за разпространение на наркотици, но не е участвал в организирана престъпна група (ОПГ), както заяви силовият министър.

"Останах потресен от това изказване на вътрешния министър Цветан Цветанов. Той искаше да ме представи като част от мафията във Варна и България, а обвинение за участие в ОПГ на мен никой не ми е повдигал. Присъдата ми беше две години и половина, но аз се постарах да я намаля и излязох от затвора след година и половина за добро поведение", уточни набеденият за мафиот варненец.

Министър Цветанов каза още, Боян бил побойник, защото избил два предни зъба на свой съсед. Както вече писахме, екшънът със съседите на Боян се разиграл на 25 юни, когато двойка клошари от ромски произход, живеещи в мазето на блока, за пореден път надули чалгата и кючеците. Боян слязъл, за да им направи забележка, но те му скочили на бой. След екшъна Боян си извадил медицинско, което показва, че е претърпял средна телесна повреда. По случая в районната прокуратура се води досъдебно производство, но срещу неизвестен извършител.

"Засега няма достатъчно доказателства за повдигане на обвинение, но разследването още не е приключило. Срокът за това изтича на 9 декември", съобщиха от държавното обвинение.

Източник: в. Народно дело


Виж коментарите (9)

Още по темата (23):
19.04.2013 "Селският глупак" ще съди Цветан Цветанов
22.01.2013 11 желаещи да станат пресаташе на МВР - Варна
15.01.2013 Съсед за Максимов: Наричаше ни роми и цигани
15.01.2013 Дадоха ход на делото срещу Боян Максимов
15.01.2013 Тръгва наказателно дело срещу фотографа на спящите полицаи
14.01.2013 Тръгва наказателно дело срещу фотографа на спящите полицаи
Още новини от Новини от Варна:
Това е Ицо Бозавия, който загина при инцидента с Кирил Петков и ж...
Кирил Петков след катастрофата: Возих се на задната седалка в кол...
ОДМВР-Варна: Неправилна маневра и отнето предимство са причините ...
Пиарът на "Промяната" качи страшна снимка от мелето край Аксаково...
Пренасочват движението в посока Варна заради катастрофата с кола ...
Варненската полиция пътува към мястото на катастрофата с Кирил Пе...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).