Шофьор не спря на червено и предизвика катастрофа

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:31 / 26.08.2015
619
В понеделник вечерта, около 22:05 часа, е регистриран пътен инцидент на кръстовището на бул. "Цар Освободител“ и ул. "Цар Асен“, съобщават от пресцентъра на полицията. 

Шофьорът на "Рейндж Роувър“ - 32-годишен варненец е предизвикал катастрофата, като не спира на червен светофар и блъска "Фолксваген“, шофиран от 25-годишен мъж.  

Вследствие на инцидента са пострадали двамата шофьори, които са получили леки контузни наранявания, прегледани са и освободени, без опасност за живота.

Още една катастрофа е станала заради недобросъвестен шофьор. Пътният инцидент е регистриран във вторник вечерта на кръстовището на бул. "Цар Освободител“ и ул. "Битоля“. 46-годишният шофьор на "Фиат“ от Варна, предприема маневра за завой наляво на червен забраняващ сигнал на светофарната уредба и става причина за ПТП с мотоциклет "Дукати“. Вследствие на инцидента 22-годишният мотоциклетистът получава фрактура на дясна ключица, прегледан е и настанен за лечение в МБАЛ "Св. Анна“, без опасност за живота. По случая има образувано досъдебно производство.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Вижте положението след големия пожар на бившата Циркова площадка ...
Голям пожар във Варна! 
Чужди медии хвалят родни курорти по морето: 600 до 700 евро за се...
Огромен комплекс край Варна е почти готов. Близо е до плажната ив...
Конференция във Варна засяга значими въпроси за развитието на биз...
Отнеха титлата "Мис България" от варненската хубавица Елизабет Кр...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).