Щурците изнасят грандиозен концерт на варненското пристанище

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
09:23 / 08.07.2017
2032
На уникален концерт-спектакъл на 14 август ще е домакин град Варна. Любимите на няколко поколения "Щурците" ще се съберат с бивши членове на групата, гост музиканти и приятелите от "Фондацията", с които над 3 часа ще пеят и ще свирят за многобройните свои почитатели вечните си и незабравими песни.

Под надслов "50 години "Щурците" Кирил Маричков, Валди Тотев и Георги Марков, заедно с Иван Лечев и Славчо Николов като гост-китаристи, ще спрат времето и ще извадят от него всички онези мелодии, които са му дали вкуса и са оставили следи. В концерта ще участват и бившите членове на "Щурците", както и група "Фондацията".

Сантиментален и трогателен момент на сцената ще бъде виртуалното присъствие на Пеци Гюзелев, който почина преди 3 години. Непрежалимият китарист ще се включи от екраните и ще свири заедно с колегите си. В памет на Пеци "Щурците" ще изпълнят няколко емблематични песни заедно с него, сред които ще е вечният им хит "Клетва".

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Варна:
Варна отново на челна позиция по брой разрешителни за строеж на н...
Проект за 14 милиона лева напредва във Варна. Скоро би трябвало д...
Отчетоха проекта за ремонт на филиала на театъра във Варна
Възпитаник на ТУ-Варна от Австралия посети вуза 35 години по-късн...
Студенти от МУ-Варна се представиха на важен международен форум
Внимание! "Синята зона" не работи в празничните дни във Варна, но...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).