Синият флаг вече се вее на плажа на Албена

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:13 / 02.06.2017
1916
На плажната ивица във ваканционно селище "Албена" вече се вее знамето на престижната световна организация "Син флаг", която е символ за чистота и качество за спазване на екологичните норми на морето. За първи път един от най-красивите плажове у нас и в Европа бе отличен с авторитетния знак през 1996 г.

"Албена" и "Бялата лагуна" покриха всички критерии на международната централа за удобство, безопасност и бистра морска вода през 2017 година, като това ги прави два от 11 -те родни плажа, които са носители на наградата.
През миналата година за по - добра визия и комфорт на плажа в Албена бяха сменени всички преоблекални, а през тази година на морската ивица са разположени и нови спасителни постове.

Всички гости на хотелите в Албена ще получат безплатно по чадър и два шезлонга на стая.

Знамената на "Син флаг" пристигнаха днес в комплекса, като символично бяха предадени от ръководителя на отдела Руслан Йорданов и на мениджъра на плажа Тодор Станев.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Тестът за коклюш във Варна е много скъп, хората масово не си го п...
Абсурди заради зелената зона във Варна: Ще може ли мъж да ползва ...
Внимание! Голям клон падна и затвори важен булевард във Варна
Ето кога пускат фонтаните във Варна
Кметът на Варна кани партии и коалиции. Вижте защо
Зам.-кмет на Варна разреши затлачен от години казус


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).