Скандал във варненски автобус: Свалиха чужденец с патерици, отказал да плати втори път билетче

Автор: Пламена Николова
Коментари (28)
09:32 / 08.08.2018
19786
За скандална ситуация в автобус от градския транспорт, разиграла се вчера, сподели варненка за Varna24.bg. Публикуваме коментара й без редакторска намеса:

"Искам да споделя с вас една случка, която силно ме възмути. Прибирайки се с мъжа ми и детето с автобус 409 от "Слънчев ден" към Варна, същият се развали и ни стовариха на друга спирка с уговорката,че следващият автобус ще ни качи. Детето беше заспало и го държахме на ръце. Зарадвахме се, че почти веднага дойде автобус №14, който на нас ни беше също удобен и няколко човека от разваления автобус също се качиха. Започнахме да разказваме на контрольорката, която събираше парите за билетите да не ни таксува повторно, че вината не е наша, но тя заяви следното: "Ако не си платите, ще слезете всички до един. Сега ще кажа на шофьора да спре...."

Един чужденец учтиво се опита на английски да й обясни, че си е платил, но въпросната служителка го изтика нагло към вратата и той слезе...Забележете, беше с патерици.

Друга жена учтиво помоли да прояви човечност и разбиране, но отговора на служителката беше: "Госпожо, това е на моя гъз, не на вашия и сте длъжна да ми платите...".

Ние, разбира се, си платихме отново, нямахме друг избор с детето на ръце....оставаме обаче на ръководството на "Градски транспорт" да реши дали искат такива служители да ги представляват?"

Виж коментарите (28)
Още новини от Новини от Варна:
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс
Кметът Коцев почете 109-ата годишнина от Арменския геноцид
Варненци остават на тъмно, вижте кога
Мръсните води от автомивка във Варна се отичат в морето?
Този кораб във Варна е записан със златни букви в българската ист...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).