Славена Точева е новият областен координатор на МГЕРБ-Варна

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
11:54 / 29.11.2021
5700
Новият областен координатор на МГЕРБ Варна Славена Точева и представителят от НИС на МГЕРБ Невена Иванова участваха в срещата през уикенда на младежи ГЕРБ и лидера на партията Бойко Борисов в историческата и духовна столица Велико Търново.

Само преди дни на събранието на МГЕРБ –Варна областният координатор на ПП ГЕРБ –Варна Иван Портних представи новоизбраното ръководство, утвърдено с решение на Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ.

Славена Точева е новият областен координатор на МГЕРБ-Варна, Мария Димитрова е областният организационен секретар, членове на областния управителен съвет са: Александър Козарев, Камелия Петрова, Владислав Паскалев, Жаклин Георгиева и Атанас Иванов.

След завръщането си от Велико Търново Славена Точева заяви, че задачата на младежи ГЕРБ е да продължат да се борят срещу фалшивите новини, срещу популизма, срещу изборната репресия и невъзможните за реализация празни обещания на стойност 15 млрд. лева. Няма кой да отрече нито електоралната тежест, нито експертния потенциал на ППГЕРБ и МГЕРБ, каза Невена Иванова. Те припомниха думите на Бойко Борисов във Велико Търново:" Изборите приключиха, сега разговорите за бъдещето на България трябва да бъдат съвсем конкретни. Вместо това виждаме следизборно представяне на предизборни програми в МОЛ.

Срещата се проведе между Националното ръководство и новоизбраните областни координатори на МГЕРБ с домакинството на Георги Тодоров от НИС на МГЕРБ, Даниел Панов, областен координатор и кмет на Велико Търново, с участието на председателя на МГЕРБ –Георг Георгиев, народния представител от 4-ти МИР проф. д-р Костадин Ангелов, Томислав Дончев и др.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Тестът за коклюш във Варна е много скъп, хората масово не си го п...
Абсурди заради зелената зона във Варна: Ще може ли мъж да ползва ...
Внимание! Голям клон падна и затвори важен булевард във Варна
Ето кога пускат фонтаните във Варна
Кметът на Варна кани партии и коалиции. Вижте защо
Зам.-кмет на Варна разреши затлачен от години казус


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).