Слънцето и уличен музикант накараха варненци да се усмихнат

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
15:49 / 21.11.2021
1609
Високите температури и ласкавото слънчево време изкараха хиляди варненци на разходка днес. Центърът на града, Крайбрежната алея и плажът се изпълниха с хора, видя репортер на Varna24.bg.

Млад мъж, познат на всички като Венци Барабанистът, провокира усмивки у минувачите, застанал с музикалното си оборудване в "центъра на света" или площадът със столиците на Севастопол. 

Забравили като че ли за вируси и политика, малки и големи спираха за да послушат ритъма на барабаниста, защото Венци беше подготвил богат репертоар от стари градски песни до хитови български парчета за всеки вкус. 

Уникалното при музиканта, за който Varna24.bg не веднъж споделя, е че свири на всичко, по което може да барабани - от кофи, канчета и бутилки, до улични стълбове и всевъзможни метални конструкции.

Новината обаче е, че самобитният талант на Венци се развива и младият мъж вече не само свири, но и рисува. 

Изпълнението във видеото, е поздрав за всички, които не викат полиция всеки път, щом чуят Венци да свири в центъра на Варна, а вместо това се отнасят с уважение към старанието на барабаниста да оцелява като създава положителни емоции.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Съдия Славов пред варненски ученици: Образованието дава допълните...
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).