Смененият областен управител на Варна се регистрира като безработен на борсата

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (7)
08:34 / 27.02.2017
4169
Доскорошният областен управител на Варна Стоян Пасев се е регистрирал като безработен на борсата, съобщава вестник "Труд". Той беше сред първите 12 губернатори, освободени от служебния премиер Огнян Герджиков, като на негово място беше назначен Тодор Йотов.

Пасев по професия е адвокат. За изборите на 26 март той влезе от гражданската квота в листата на ГЕРБ, където е на пета позиция.

Бивши депутати от 43-ото Народно събрание, които нямат шанс да се класират за пореден мандат, опряха до работа. Някои от тях се връщат на старите си места, а други усилено търсят ново поприще.

Сред доскорошните депутати на ГЕРБ-Варна безработни няма. Административният секретар на партията Павел Христов е ИT специалист и мениджър, д-р Руслан Тошев е управител на Очната клиника в града. Колегата му д-р Красимир Петров е хирург. Нели Петрова е председател на сдружението "Карай умно, искам живот".


Виж коментарите (7)
Още новини от Новини от Варна:
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс
Кметът Коцев почете 109-ата годишнина от Арменския геноцид
Варненци остават на тъмно, вижте кога
Мръсните води от автомивка във Варна се отичат в морето?
Този кораб във Варна е записан със златни букви в българската ист...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).