Снежинки над Варна

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
10:25 / 20.03.2018
1602
Зимата очевидно упорито отказва да си тръгне, след като дъждът във Варна вече е премесен със снежинки, предаде репортер на  Varna24.bg 

Студеното, мрачно и дъждовно време изпразни улиците на морската столица, а жителите и отново нахлупиха шапките и омотаха шаловете.   

Синоптиците съобщават, че днес през страната преминава циклон. По крайбрежието ще превалява дъжд. Във вътрешността на Североизточна България преваляванията ще са от сняг, на места има поледица, ще се образува слаба снежна покривка.

Минимални температури са от минус 3-0 във вътрешността до 6-7 по Черноморието. Вятърът е умерен от изток, по-късно от югоизток. Следобед валежите ще спрат. Вятърът ще се обърне от запад-северозапад, временно ще се усили, но привечер бързо ще отслабне. Максималните температури ще се повишат до 0-5, в Югоизточна България и по Южното Черноморие до 6-9 градуса, за Варна около 7.

Вълнение на морето 2-3 бала, следобед в открито море за кратко 4. Температура на морската вода 6-8 градуса. 

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Неприятна изненада по Черноморието утре
Пътуването с автобус у нас - удобно само за хора с ръст под 170 с...
Хотелиер на морето: За Великден пакетите са дву- и тридневни, стр...
Изненада за варненци и гостите на града
Вижте какъв огромен хотел скоро ще бъде готов във Варна. Точно до...
Прекрасна новина за всички варненци!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).