Социалните от Варна издирват майката, захранваща бебето си с вода, вместо с кърма

Автор: Пламена Николова
Коментари (9)
13:27 / 26.05.2017
20464
След публикация на Varna24.bg отдел "Закрила на детето" във Варна издирва младата майка-веган, за която излезе информация в социалната мрежа, че храни детето си предимно с вода, защото "кърмата била вредна". 

Това сподели за Varna24.bg Анна Конукова, шеф на Отдела за закрила на детето към дирекция "Социално подпомагане" във Варна.  

Припомняме, че в социалната мрежа бе разпространена информация от профила на жена на име Красимира Александрова, която написа:

"Имам бебе на 15 дни. Кърмата ми дойде веднага след раждането, но аз категорично отказвам да кърмя. Понеже с баща му сме вегани и искаме бебчо да поеме по нашия път. Давам му много вода, отвреме навреме и АМ, но постоянно плаче...Гърдите ми са подути, цедя се и хвърлям кърмата, понеже не е полезна. Как да процедирам, с какво да го храня?"

Въпреки многобройните остри коментари се намериха и съмишленици, които написаха:

"Аз също съм веган и подкрепям този вид хранене, която младата майка е избрала, даже я посъветвах да го подлага на сух пост по 1 път в седмицата и редовно да му прави клизмички. А на злобните карнистки майки ще кажа, да си гледат своите деца и да не дават много акъл на нас веганите. Идва нова ера!"


Виж коментарите (9)
Още новини от Новини от Варна:
Ето кога пускат фонтаните във Варна
Кметът на Варна кани партии и коалиции. Вижте защо
Зам.-кмет на Варна разреши затлачен от години казус
Няма да повярвате какво открадна жена от Варненско
Великденско яйце радва варненци в Морската градина
Варненски блогър сезира редица институции за схема за 250 млн. лв...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).