Студенти от МУ-Варна провеждат кампанията "Погрижи се за венците си!“

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:38 / 09.03.2018
1815
На 11 и 12 март 2018 г. Асоциацията на студентите по дентална медицина – Варна (АСДМ-Варна) организира за втори път кампанията "Погрижи се за венците си!".

Събитието се осъществява с помощта на МУ-Варна, Студентски съвет към МУ-Варна, Асоциациите на студентите по медицина и фармация във Варна (АСМБ-Варна и АСФВ-Варна) и с любезното съдействие и помощ от страна на академичните ръководства на Факултета по дентална медицина и Катедрата по пародонтология и дентална имплантология към Факултета по дентална медицина.

Целта на инициативата е да се обърне внимание на проблемите с венците и да повиши информираността относно начините за цялостното отстраняване на зъбната плака. По време на кампанията ще бъдат давани препоръки за техники за правилно четкане на зъбите, за използване на конци и интердентални четки, за употребата на разтвори за промивка на устната кухина.

На 11 март в интервала 11:00-19:00 ч. в Гранд мол - Варна ще бъдат раздавани брошури и рекламни материали.

На 12 март между 12:00-14:30 ч. на първия етаж, зала Спешен кабинет във Факултета по Дентална Медицина ще се проведат БЕЗПЛАТНИ ПРОФИЛАКТИЧНИ ПРЕГЛЕДИ насочени към диагностициране на възможни възпаления във венците.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Съдия Славов пред варненски ученици: Образованието дава допълните...
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).