Съветници отрязаха от помощи 660 бедни варненци

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:24 / 20.09.2011
929
Редица решения останаха неприети на днешното последно 38-о заседание на Общинския съвет във Варна. След като в ранния следобед, местните депутати не успяха да скрепят кворума, за пореден път редица предложения остават нерешени.

Така съветниците не гласуваха отпускането на помощи за 660 бедни варненци. Те се надяваха да вземат между 200 и 500 лева за подпомагане на комунално битовите нужди. Заради безотговорното поведение на местните избраници не бе отпуснато и финансиране на маломерните паралелки в училищата, както и откриването на нова група в ЦДГ "Детско градче". Без имена остават и улиците в местност Сотира. Без решение остана и концесията за изграждане на парк в район "Вл. Варненчик".

Съветниците така и не изслушаха и отчета на председателя си Николай Апостолов за свършеното през тази година. Едва 30 от тях присъстваха и на общата снимка за спомен, която традиционно се прави пред сградата на общината. Даже и за снимка не ставаме, коментираха съветниците. С днешната сесия приключи и мандатът на местния парламент.

Източник: Днес +


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Във Варна строителният бранш се срещна с кандидати за депутати на...
Корабът, който блъсна друг плавателен съд край Румъния, пристигна...
Близо 100 ухапани от кърлежи за 14 дни в област Варна
Варна даде старт на туристическия сезон с грандиозен концерт
Предупреждение: Язовир "Елешница" няма да може да удържи водата п...
Варненци изпращат седмицата с облачно време


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).