Свилен Крайчев: Лъжем избирателите, ако Кирил Йорданов е нашият кандидат

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:13 / 11.07.2011
2070
Против издигането на Кирил Йорданов за кмет от името на ГЕРБ се обяви варненският депутат на партията Свилен Крайчев. Крайчев дори призна, че когато местната структура на партията определи настоящия градоначалник като една от трите си номинации, той лично е бил категорично против.

"Не приемам идеята, че сегашният кмет може да бъде кандидат на ГЕРБ. Когато създавахме местната структура, идеята беше да се борим срещу статуквото. Не е позиция да заставаме зад някого само защото има големи шансове според социологическите проучвания. Някак си лъжем нашите избиратели, което е най-лошото", коментира Крайчев.

На предишните местни избори той беше кандидатът за кмет на ГЕРБ на Варна, а след тях стана заместник на Кирил Йорданов по въпросите за транспорта. За работата си като такъв Крайчев заяви, че нито една негова идея не е била реализирана. Като пример той даде въвеждането на синя зона в центъра на морската столица.

Според Крайчев Варна не се развива, а тъпче на едно място. Позицията на местната администрация за морския транспорт той определи като "деструктивна".

"Въпросът за издигането на наш собствен кандидат е принципен и аз мисля, че да застанеш зад принципите си е по-печелившата позиция", категоричен беше Крайчев, който не скри симпатиите си към шефа на Пристанище Варна Данаил Папазов като евентуален кандидат за кмет на Варна.

Кандидатът за кмет на Варна на ГЕРБ трябва да бъде определен от Изпълнителната комисия на партията. Номинираните от местната структура са Кирил Йорданов, областният управител Данчо Симеонов и шефът на Пристанище Варна Данаил Папазов.

Източник: Дарик


Виж коментарите (0)

Още по темата (390):
18.12.2011 Станишев ще анализира резултатите от изборите във Варненско
09.12.2011 Потвърдиха решението на ОИК за избор на Атанас Кузев за кмет на Девня
05.12.2011 Потвърдиха решенията на ОИК-Провадия за избор на общински съветници
29.11.2011 Съдът потвърди решението на ОИК - Девня за избора на общински съветници
25.11.2011 Отхвърлиха жалбата срещу избора на общински съветници във Варна
22.11.2011 Потвърдиха решения за избор на кметове в Дългопол и Игнатиево
Още новини от Новини от Варна:
Температури над 30 градуса до дни, вижте кога ще става за плаж
Голямо задръстване след катастрофа на входа на Варна
Министър Коритарова за ремонта на проблемния участък в Аксаково :...
Варненка: Стовари се с трясък пред очите ни!
С поне 10% вдигат заплатите по родното Черноморие 
С много слънце и топло време Варна изпраща седмицата


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).