Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Тази вечер с хитовата група Молец откриват варненския Октоберфест
Автор: Пламена Николова 12:51 / 07.10.2022Коментари (0)1970
Тази вечер с хитовата група Молец откриват варненския Октоберфест. Както Varna24.bg съобщи, биреният фест ще се провежда в два поредни уикенда на поляната до спортните игрища в парка на "Аспарухово".

Ежедневна томбола с най-разнообразни подаръци ще зарадва някой от многобройните гости на събитието. Специална вип зона с предварителни резервации и сервис са подготвили организаторите, което се прави за първи път на подобно мероприятие. Над 300 вида бира от цял свят, коктейл-бар, различни атракциони, разнообразна музикална програма и богато разнообразие от кулинарни изкушения ви очакват в фестивалната зона на 7,8,9 и 14,15,16

За разлика от баварския Октоберфест, бирата няма да е 12 евро за литър, а само 8 лева литъра.

Освен с изобилие от хубава бира и музика на живо, петото издание на Varna Oktoberfest 22 ще зарадва своите посетители и с много забавления и изненади! Събитието ще се проведе в дните от 7 до 9 и от 14 до 16 октомври в парк "Аспарухово" в морската ни столица.

Забавен момент от фестивала ще бъде специално декорирното Баварско ретро фото, където всички посетители ще могат да си направят уникална снимка за спомен, облечени с автентични баварски носии.

Предвидена е и ежедневна томбола със страхотни награди, сред които: ваучери за безплатна консумация в няколко заведения, ваучери за ползване на минерален басейн, ваучери за салони за красота, безплатни карти за фитнес, танци, кангоджъмп и най-голямата изненада - 2 уикенда за 2-ма в уникалните Етнографски комплекс "Барите" е Еко комплекс "Здравец" край Варна.

Специална детска програма е предвидена в събота и неделя в часовете от 12 до 17 часа в която различни танцови и певчески формации ще демонстрират своите таланти и ще забавляват публиката.

Организаторите включват за първи път и една нова опция за своите фенове - VIP зона със сервиз с предварителни резервации, където всеки, които е заявил своята маса, ще има възможността да се наслаждава на любимите си изпълнители в непосредствена близост до сцената.

Освен запазеното място, резервацията за ВИП зоната включва: вход, място за паркинг (до 2 автомобила за 1 маса) и специално внимание от екипа на Oktoberfest. Цената на услугата е 80 лв. за маса с капацитет до 6 възрастни и 2 деца. Телефон за резервации: 0879 166 242.

Входът за Varna Oktoberfest 22 ще бъде 5 лв, а през съботите и неделите до 17:00 часа - вход ще бъде свободен. За деца до 10 години - вход свободен.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Закупуване на самолети F-16
49-ото Народно събрание
Парламентарни избори 2024
Евроизбори 2024
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (418) 14%
Добре, но можеше и по-добре (400) 13%
Не се справи (582) 19%
Пълна трагедия (1622) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: