Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Театрални спектакли и работилници за най-малките през уикенда в Mall Delta Planet
Автор: Екип Varna24.bg 16:39 / 29.03.2019Коментари (0)4771
© Varna24.bg
Хиляди бяха най-нетърпеливите варненци и гости на града, които “атакуваха" входовете на най-новия търговски център в града - Delta Planet Mall.

Чакаха ги десетки промоции, награди, ваучери за намаления, томболи, колело на късмета. Музика и артистични изненади допълваха празничното настроение до късно вечерта снощи.

Най-новият и модерен търговски център във Варна Delta Planet Mall е най-големият нов търговски център в България с разгърната застроена площ от над 120 000 кв. м, от които над 40 000 кв. м са търговските площи.

Delta Planet Mall е изцяло подчинен на съвременната концепция за търговия на дребно, прецизно балансиран микс между магазини, развлечения и отдих. Центърът предоставя на варненци и гостите на града над 4000 кв. м територия за развлечения, в които се помещава най-голямото кино извън София – с 12 киносалона, и единствената 4DX зала във Варна.

Повече от 140 магазина формират шопинг зоната на модерния търговско-развлекателен център, от които повече от 40% представени за първи път във Варна или в търговски център в града. Международните марки Reserved, Mohito, Cropp, House и Sinsay представят най-новите и най-големите си концепции в България. За първи път Starbucks и Costa отварят врати в търговски център в града.

Delta Planet Mall е разположен на четири търговски нива, две от които – партерни, следващи естествената денивелация на терена. Разполага с три подземни нива с 1400 места за паркиране и множество първокласни удобства. Местоположението му е стратегическо – той е първият търговско-развлекателен център на влизане във Варна от автомагистрала “Хемус". Намира се на кръстовището на бул. "Сливница" и "Република", в район, характеризиращ се с най-голяма концентрация на ново строителство в града.

Програмата на откриването продължава и в следващите дни. До 31 март са в сила промоциите и специалните намаления в магазините. Посетителите все още имат шанс да се включат в надпреварата за голамата награда: шанс да спечелят пътуване за двама в Европа ще имат най-енергичните и любознателни гости на Delta Planet Mall, които посетят 5 от многобройните събития в мегацентъра.

Театрални спектакли, интерактивни представления и работилници за най-малките посетители ще са акцентът в програмата за уикенда.

Delta Planet Mall е и първата спирка от националното турне на най-цветното приключение за деца  – "Маргаритка“.  Най-малките гости ще получат по забавен начин отговорите на важни въпроси, които са в основата на изграждането на добри навици.  Подаръкът на "Маргаритка“ и "Приказки без край“ за децата на Варна ще бъде специално Мъпет шоу, което ще започне точно в 11 часа на 30-и март.

Няколко часа по-късно започва големият купон за порасналите деца. В 16 часа ниво партер ще е във владение на тийнидолите Павел и Венци Венц, Дара, Михаела Маринова, 4Magic, Йоана Димитрова, Ева Пармакова. Звездите на "Вирджиния рекърдс“ ще бъдат на разположение на младите си фенове за снимки и автографи. 

Магнетична точка за малки и големи с приключенски дух ще бъде Galaxy центърът на ниво 1, където в четирите дни от 16 часа ще се провежда Workshop на тема "Създай любим герой!“.

В последния ден от забавно-приключенския маратон – 31 март, партерното ниво на Delta Planet Mall ще бъде във владение на най-малките гости, които в 11 часа ще могат да се потопят в интерактивната куклена интерпретация "Трите феи“, а в 17 ч. ще бъдат гости на "Градинката на Пухчо“.



Още по темата: общо новини по темата: 17
15.08.2019 »
28.05.2019 »
08.04.2019 »
28.03.2019 »
28.03.2019 »
25.03.2019 »
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Стрелба по Роберт Фицо
Парламентарни избори 2024
Двойно убийство в Пловдив!
Автомобил на НСО катастрофира - Кирил Петков е бил вътре
Детето на Явор Божанков простреля друго в крака
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: