Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Тежък ден за някои зодии днес, предстоят съдбовни обрати
Автор: Екип Varna24.bg 08:40 / 01.02.2023Коментари (0)2269
©
Дневен хороскоп за 01.02.2023 г. изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Денят е привидно тежък и ви носи неочаквани промени и съдбовни обрати, но те са във ваша полза. Не са изключени проблеми, ако сте на работното място. Очаквайте материални успехи. Ако научите за приходи, които ще получите в следващите дни, не бързайте с обещания за участие в инвестиции, защото може да ви измамят. Стабилността в семейните отношения зависи само от вас и от умението ви да създадете хармония и разбирателство у дома и да сте готови на компромиси. Не пренебрегвайте сексуалните удоволствия заради лошо си настроение.

ТЕЛЕЦ

Преглътнете желанието си да отправяте хапливи забележки и да мъстите на вашите колеги, само защото са ви показали недостатъци на свършената от вас работа. Приемете критиката с благодарност. Емоцията бликаща без контрол може да срине вашия авторитет. Внимавайте какво говорите. Липсват ви достатъчно положителни емоции в личния живот. Ако не промените отношението си към любимите си хора рискувате да се лишите завинаги от сексуалните удоволствия с тях, колкото и да ги обичате.

БЛИЗНАЦИ

Достигате до нови знания и болезнени истини, които ви носят полза. Избягвайте общуването с непознати хора и запознанствата, ако пътувате. Предпазвайте се от ласкатели, които целят да ви използват. Остротата на думите ви и лошата характеристика, която давате за ваши колеги ще ги раздразни и ще отвърнат с интриги. Преди да правите изводи за личните си отношения постигнете равновесие между чувствата и мислите си и си дайте отговор дали наистина сте влюбени. Не сте склонни да се отдадете на сексуални удоволствия.

РАК

Хора, които се занимават с бизнес, са привлечени от вашите перспективни и доходни идеи и са готови да ви подкрепят. От вас зависи да ги привлечете на своя страна и да заработите в съдружие. Ако нещо неочаквано промени плановете ви, това не бива да ви притеснява. На работното си място ще се справите успешно със задълженията си. В личните ви отношения ще настъпи хаос, защото ще изгубите представа за желанията си. Изплашили сте партньора си с агресията си в леглото. Не се надявайте на хармония в интимните отношения.

ЛЪВ

Напрегнати сте без причина. Начинанията са успешни, ако сте ги обмислили предварително и сте решили, че подходящия ден е днешния. Не са изключени проблеми на работното място. Реагирайте без прибързаност на ставащото около вас, ако се опитват да ви изнервят или ви пречат да се задълбочите в задълженията си. Не приемайте влюбеността си за реалност, защото сами ще обърнете събитията в своя вреда. Не злоупотребявайте с търпението на интимната си половинка, която не е сигурна в чувствата ви и няма желание за сексуални удоволствия.

ДЕВА

Уговорените делови срещи и разговори са успешни. Поставете директно исканията си. Не оставайте до късните  часове на работното си място, защото ще се изнервите и притесните. Денят не е подходящ за обсъждане на финансови сделки и договори, затова дори и вашите колеги да настояват, не се съгласявайте. Очаквайте ново запознанство или среща, която ще остави у вас спомена за разочарования и съжаление заради напразните надежди. Нямате причина да се съмнявате в чувствата на интимния си партньор, затова се отдайте на сексуални удоволствия.

ВЕЗНИ

Изпълнени сте със сили и желание за работа, въпреки че сте уморени от негативни емоции и неприятни срещи. Всичко, с което се захванете, ще бъде успешно. Ще се измъкнете от най-трудната ситуация без проблеми за вас самите, стига да сте уверени в себе си. Внимавайте кого допускате в живота си и не се доверявайте на малко познати хора. Спокойствието в дома ви е гаранция за нормални отношения с интимния ви партньор. Не се ядосвайте, ако пропуснете сексуалните мигове. Причината е и във вас.

СКОРПИОН

Този ден ви носи трудности, породени от чужди грешки, които няма как да разрешите, ако разчитате на късмета си. Партньор, когото мислите за приятел, се опитва да ви злепостави. Не се впечатлявайте и не му отговаряйте с грубост. Навлизайки в нова професионална сфера ще промените начина си на мислене и деловите планове. Не се надявайте на хармония и прошка от интимните половинки, които са изнервени от поведението ви и от постоянното ви отсъствие от дома, скъпи жени. Сексуалните ви отношения са хармонични.

СТРЕЛЕЦ

Денят е чудесен за пътуване, но не правете непредвидени разходи. Ще ви изненада предложение от вашия началник да се издигнете в служебната йерархия. Неочаквани запознанства на работното място за ваша изненада скоро ще прераснат в делови. Добра новина ще ви разкрие нови хоризонти за изява. Не я пренебрегвайте. Семейните проблеми се задълбочават заради нежеланието ви да поговорите с близките си. Не отдалечавайте от себе си любимите си хора. Силните чувства и хармоничните сексуални отношения са от значение за вас.

КОЗИРОГ

Вашата самоувереност ви носи полза. Пътувайте и осъществете срещите, които сте уговорили предварително. Възможна е появата на  хора, с които се чувствате добре и взаимно ще се допълвате. Не бъдете прекалено доверчиви към деловите предложения, отправени ви в този ден, въпреки че може да ви донесат успех на работното място. Въпреки напрежението през деня се приберете навреме, скъпи жени и вечерта останете с близките си. Семейните жени, които не са сигурни, че сексуалният им живот е достатъчно активен, да се замислят дали са с подходящия партньор.

ВОДОЛЕЙ

Поговорете с колегите си, а вечерта и с близките си за причината, обтегнала отношенията ви, при това неочаквано. Възвърнете си хармонията и стабилността в отношенията. Ще получите признание за труда си. Ще спечелите, ако не налагате на всяка цена мнение и правила на поведение, защото няма да бъдат приети. В личните отношения се пазете от проблеми. Късметът е с вас, ако се въоръжите с търпение. Изневярата и сексуалните наслади ще ви създадат проблеми, ако сте обвързани в брак или сериозна връзка. 

РИБИ

Преценявайте добре действията си на работното място, особено ако сте изнервени заради нечии думи и мислите ви се връщат към дразнителя, защото ще си спечелите още неприятели и проблеми. Анализирайте своето поведение и това на околните. В този ден идеите ви ще бъдат чути и възприети от колегите и ръководството и ще ви дадат подкрепата си. Не разчитайте на странични съвети. Не злоупотребявайте с търпението на близките си, дори и ако сте решили да се разделите с брачната си половинка. Не се надявайте на сексуални мигове.



Още по темата: общо новини по темата: 576
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/96 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Реформи в БДЖ
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: