Тримата охранители биели на почивки цели два часа нещастния Нягол

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (4)
08:33 / 19.03.2015
3629
Тримата гардове от охранителната фирма "Джи Ем секюрити" са биели на почивки цели два часа нещастния Нягол, който се свлече и почина от жестоките си травми в "Гранд Мол"-Варна. Зверското убийство на 52-годишния болен мъж е станало в един от служебните коридори на паркинга на търговския център, пише "Стандарт". След като се изморили да му нанасят ритници и юмруци, тримата биячи са си тръгнали, а мъжът, люлеейки се, се добрал до първия етаж, където паднал и издъхнал. Затова, когато са го видели да се клатушка, търговците от съседните магазини го взели за клошар и пияница.

Тогава беше съобщено, че несретникът починал от естествена смърт. На зверския побой обаче е имало и двама свидетели, според записите на камерите в мола. Според данните от аутопсията мъжът е жестоко пребит и е починал от травмите си вследствие на побоя.

Срещу задържаните охранители Ангел, Красимир и Цветан е повдигнато обвинение за предумишлено убийство, извършено по особен жесток начин и по хулигански подбуди, казаха от Варненската окръжна прокуратура. Тримата са задържани за 72 часа и в петък ще бъдат изправени пред ВОС за гледане на мярката им задържане под стража, за която най-вероятно ще настоява държавното обвинение.

Цветан бил с най-малък стаж в охранителната фирма. Колегата му Красимир е там от 1,5 г., а и скоро щял да се жени. Миналото лято на тържеството за 4-годишнината от откриване на мола поискал пред всички ръката на любимата, "въоръжен" с огромен букет цветя. Дамата на сърцето му работила като продавачка в търговския център. Но явно така желаната и романтична сватба няма да се състои. Ангел бил с най-дълъг стаж в мола, където работил от 3 г.


Виж коментарите (4)

Още по темата (47):
18.04.2018 Протест срещу размера на присъдите на убийците на Нягол в мола
17.04.2018 Общо над 31 г. затвор за убийците на Нягол в мола!
17.04.2018 Днес гледат делото за убийството на Нягол в мола
16.04.2018 Убийството на Нягол пак в съда
28.03.2018 Адвокат на един от охранителите: Момчетата съжаляват, не са искали да убият Нягол
28.03.2018 Гардовете признаха вината си! Пребили Нягол по нареждане на шефа си?
Още новини от Новини от Варна:
Съдия Славов пред варненски ученици: Образованието дава допълните...
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).