Туристът, вилнял в курорт край Варна, се споразумя със съда

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
16:16 / 30.06.2017
1893
След споразумение с Районната прокуратура във Варна, одобрено от съда, немският гражданин от иракски произход получи осъдителна присъда за хулиганство и увреждане на имуство в заведение в курорта "Св. Св. Константщеин и Елена".

Германският гражданин Мизгин Чивелек сключи споразумение с Районната прокуратура във Варна, което днес, 30 юни 2017 г., състав на Варненския районен съд одобри като непротиворечащо на закона и морала. 20-годишният Мизгин, който е от иракски произход, получи наказание 1 година лишаване от свобода с 3-годишен изпитателен срок за извършеното от него хулиганство, отличаващо се с изключителен цинизъм или дързост, както и за унищожаване на чуждо движимо имущество - престъпления по член 325, ал. 2, във връзка с ал. 1 и по член 216, ал. 1 от НК. Той вече е възстановил щетите в заведението "Винарната" в курорта Свети Константин.
На 28 юни 2017 г. след полунощ в заведението в курорта Мизгин Чивелек чупил бутилки и инвентар, отправял заплахи за саморазправа и извадил нож, който размахал над главата на сервитьорка.
Споразумението е окончателно и влиза в сила веднага.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).