Търсят моряци за кораби, дават им по 1800 долара

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (5)
09:56 / 28.09.2010
826
Фирма без посредници ще търси моряци в София, Пловдив и Варна. Без посредници компанията ще избира в края на октомври екипажи на круизни кораби. Търсят се моряци между 21 и 45 години, като заплащането е 1800 долара на месец.

Иначе най-много свободни работни места в бюрото по труда, което събира данните на три области - Варна, Добрич и Шумен, са обявени за учители. Над 100 даскали са необходими за училища и детски градини в трите региона. Заплатите са средно около 700-800 лева. Търсят се и помощник-директори, основно във Варна. Глад има и за възпитатели, както и за хигиенисти за школата. В момента има търсене на застрахователни агенти и брокери - 30 места. Има раздвижване на пазара на труда и в търговската мрежа - обявени са 54 места за продавач-консултанти, като изискването е за средно и висше образование. Въпреки че сезонът клони към края си, продължава търсенето на готвачи, сервитьори и бармани за Варна. Дори има обявени 10 свободни места за камериерки. Най-вероятно те се наемат временно, за да консервират обектите за зимата до началото на следващия сезон, коментира началник отдел "Услуги по заетост" в бюрото по труда във Варна Катя Антонова.

Източник: в. "Стандарт"

Виж коментарите (5)
Още новини от Новини от Варна:
Вижте положението след големия пожар на бившата Циркова площадка ...
Голям пожар във Варна! 
Чужди медии хвалят родни курорти по морето: 600 до 700 евро за се...
Огромен комплекс край Варна е почти готов. Близо е до плажната ив...
Конференция във Варна засяга значими въпроси за развитието на биз...
Отнеха титлата "Мис България" от варненската хубавица Елизабет Кр...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).