Търсят новия "Студент на годината" в ИУ – Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:33 / 27.02.2023
695
Търси се - "Студент на годината" на Икономическия университет във Варна. Звучи като риалити шоу, но не е. Това е академично отличие на най-старото висше икономическо учебно заведение у нас, научи Varna24.bg.

Тези дни ръководството на Икономическия университет и Студентският съвет обявяват началото на тазгодишния конкурс за академичното отличие "Студент на годината" на ИУ – Варна. Конкурсът е под патронажа на ректора проф. д-р Евгени Станимиров.

Желаещите да кандидатстват трябва да отговарят на следните изисквания:

студенти са в Икономическия университет, включително Колежа по туризъм, обучават се в редовна, задочна или дистанционна форма "професионален бакалавър" "бакалавър“ или "магистър“, положили са успешно всички изпити до момента. За "професионален бакалавър" и "бакалавър" кандидатите за приза трябва да имат завършен поне първи курс на обучение и минимален успех "Отличен" (5,50) от предходните два семестъра. За студенти първа година на обучение в ОКС "магистър“ се изисква минимален успех "Отличен" (5,50) от предходния.

Всеки студент, желаещ да участва в конкурса, трябва да предостави следните документи: уверение, в което фигурира успехът на студента, издадено от Икономически университет – Варна или Колеж по туризъм (за студенти в ОКС “бакалавър" и ОКС “професионален бакалавър" в уверението трябва да е вписан успехът, който е средно аритметично на успеха от предходните два семестъра (летен на предходната академична година и зимен на текущата академична година), а за студенти първа година на обучение в ОКС "магистър“ успеха от предходния - зимен семестър на текущата учебна година), копия от грамоти, сертификати и други документи, удостоверяващи призово място или участие в посочените в декларацията олимпиади, състезания, конкурси, форуми, научни проекти и др. за периода от 01.03.2022 г. до 01.03.2023 г., копия на пълните разработки, с които студентът кандидатства (при налични такива), рецензии (при налични такива).

Кандидатурите ще се приемат онлайн до 24 март 2023 г. на следния адрес.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Вижте първи кадри на колата-убиец от Варна
След тежкия инцидент във Варна: Пробите за алкохол и наркотици на...
Очевидец: Удареният пешеходец изхвърча и падна в дерето, а върху ...
Тежък инцидент във Варна! Шофьор помете и уби на място пешеходец
Във Варна строителният бранш се срещна с кандидати за депутати на...
Корабът, който блъсна друг плавателен съд край Румъния, пристигна...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).