Ученици и родители призовават да не се ходи на училище

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (22)
15:16 / 20.01.2010
11188
Варненски родители няма да изпратят малките си ученици в школата утре, независимо от решението на община Варна дали четвъртък ще бъде учебен ден. Много от тях няма да рискуват децата им да се разболеят, като чакат дълго в студа градския транспорт, оплакаха се пред репортер на Varna24.bg. "Спирките не са почистени, рейсовете закъсняват, хората се бутат и газят по непочистените тротоари - как да си пуснем децата!?", чудят се родители.

Учениците също се призовават един друг да не ходят в четвъртък на училище поради влошената обстановка:

"Ние мислим че ваканцията трябва да продължи до края на седмицата. Все още има блокирани блокове и улици както и хора от близки села до Варна които не могат да дойдат на училище зареди затрупаните улици. Ако кмета има поне малко акъл в главата си ще удължи ваканцията до края на седмицата.

Защото е недопустимо да чакаме сутрин в 6 часа на спирката 1 час автобуса при -10 градуса!!! Повечето ученици вече са болни, други нямат достъп до училищата. А като си помисля какво ще е положението в училище. Сигурно на вън ще е по-топло от колкото в класните стаи. С 2 дена няма да научим нищо повече, най-много да се разболеем всички и след това грипна ваканция!!!

Аз съм сигурен че дори и да се учи много хора няма да отидат утре на даскало. Родителите ни не са толкова тъпи за да ни пуснат! Кмете направи нещо умно и удължете ваканцията до края на седмицата. Днес съм чистил сняг 2-3 часа за да можем да изкараме колата. Благодарим на снегорините които така старателно са ни затрупали със сняг! Дано днес да кажеш какво е взетото решение, и то по-рано, а не да кажат в 10 вечерта или утре сутринта!!!

Във Владиславово положението е много зле. Днес ринахме снега пред входовете и колите, но го дават вечерта пак да вали. Какво ли ще е утре,не ми се мисли!!!

Положението е все още лошо. Приканвам всички ученици да не ходят на училище до края на седмицата!!", пише нашият редовен читател Жулиян Костадинов. 


Призоваваме читателите на Varna24.bg да ни изпратят на електронната поща novini@varna24.bg или чрез тази страница: Изпратете ни новина снимки от техния квартал и тяхната улица, за да направим най-пълната картина на Варна днес.

Виж коментарите (22)

Още по темата (294):
01.02.2010 След разтапянето на снега дупките във Варна зейнаха със страшна сила
01.02.2010 Седем души са пострадали при падане във Варна само за час и половина
01.02.2010 Пътят Варна - Бургас е заледен
31.01.2010 Мъгла, мокри и заснежени пътища във Варна и региона
30.01.2010 Заледени са пътищата в региона
30.01.2010 Студът масово изпука водомерите във Варна
Още новини от Новини от Варна:
Защо бул. "Княз Борис I" във Варна е княз и кой е втория?
Варна ще улесни миряните за Великденската нощ
Варна отново на челна позиция по брой разрешителни за строеж на н...
Уникална къща във Варна, построена през 1894 г., е сред най-отлич...
Проект за 14 милиона лева напредва във Варна. Скоро би трябвало д...
Отчетоха проекта за ремонт на филиала на театъра във Варна


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).