Ученици интервюираха Койна Русева във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:26 / 29.10.2019
1097
Възпитаници на школи при ЦПЛР - Общински детски комплекс, гр. Варна, влязоха в ролята на телевизионни репортери и интервюираха актрисата Койна Русева.

Импровизираното студио се състоя пред зала 1 на Фестивален и конгресен център. Възможността да се изявят с микрофон в ръка им даде Кирил Аспарухов, който ще излъчи заснетото в предаването си "Минути за култура" по телевизия "Черно море". Самият той интервюира актрисата близо 15 минути, след което даде възможност на всеки желаещ да влезе в ролята на ко-водещ. Младите театрали от ДЮТ "Златното ключе" с ръководител Сия Папазова се интересуваха за приема в НАТФИЗ "Кръстю Сарафов", за любимите й роли, както и за предизвикателството да работи с Миро. Елица Матеева от "Братя Люмиер" изненада Койна Русева със снимка от миналото, което върна актрисата към приятни спомени. Монка Николова, директор на ОДК - Варна, подари на известната старозагорка, стартирала филмовата си кариера през 1993 г. с роля в "La Donna e Mobile", албум с историята на Детския комплекс.

Русева се снима и не отказа автограф на нито едно дете, което дойде във ФКЦ. Тя отговори и на въпросите на журналистите от вестник "НахОДКи", както и на възпитаниците на литературен клуб "Касталия" и театрална студия "Вълшебната завеса". С Димитър Ялнъзов, ръководител на студията, Койна Русева е учила по едно и също време в ВИТИЗ, стана ясно още пред зала 1. Младите фотографи от школа "Позитив" запечатаха с фотоапаратите си всичко най-любопитно от срещата с актрисата. По традиция кадри от проекта "Вдъхновяващи срещи" ще влязат в годишната им изложба през следващата година.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Защо бул. "Княз Борис I" във Варна е княз и кой е втория?
Варна ще улесни миряните за Великденската нощ
Варна отново на челна позиция по брой разрешителни за строеж на н...
Уникална къща във Варна, построена през 1894 г., е сред най-отлич...
Проект за 14 милиона лева напредва във Варна. Скоро би трябвало д...
Отчетоха проекта за ремонт на филиала на театъра във Варна


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).