Удар на варненските криминалисти

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (2)
10:52 / 30.01.2019
6768
Вчера, около 16:25 часа, в гр. Варна, при извършена специализирана полицейска операция по линия на противодействието на престъпления, свързани с търговията с акцизни стоки без бандерол, служители на сектор «Икономическа полиция» извършват проверка на П.С. (55 г.) от Варна. Установено е, че мъжът носи четири найлонови торби, съдържащи пакетиран в пликове нарязан тютюн без акцизен бандерол. При последвалите действия по разследване на случая, в дома на П.С. са намерени и иззети още 15 чувала, съдържащи същата маса.

Общото иззето количество с нарязан тютюн без платен акциз е над 160 килограма, като приблизителната му стойност е 35 000 лева. По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на прокурор от Районна прокуратура – Варна. Работата по доказване и документиране на престъплението продължава. П.С. е задържан за срок до 24 часа.

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Варна:
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).