Уникалната Елица Тодорова с интригуващ разказ за живота си в книгата "С ритъм и любов"

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
09:08 / 02.09.2022
2790
Певицата, барабанистка и изобретател Елица Тодорова от Варна, с която Varna24.bg ви срещна, представя своята първа автобиографична книга - елегантно илюстрирана със снимки и лични прозрения от пътуванията ѝ в 42 държави на най-високо ниво по света.

Остроумна, амбициозна, успешна и дръзка в следване на своите мечти, варненката Елица запознава читателите с успехите си и интригуващите срещи, които е имала на Евровизия 2007 г. и 2013 г., с Шведското Кралско семейство, Принц Алберт, Папа Йоан Павел 2, Бан Ки-мун и други. Личности повлияли на израстването и като характер и темперамент.

Олимпийският стадион, който тя вдига на крака през 2011 г., е централа част от изданието. Кой ѝ помага по пътя нагоре, как изобретява своите уникални барабани, с които смайва навсякъде чужденците по света - всичко това е включено в красивото издание.

Днес талантливата родна звезда е рожденичка.

Varna24.bg й пожелава здраве, обич, вдъхновение и още дълго да прославя българския фолклор и страната ни по света с ангелския си глас!


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Ето кога пускат фонтаните във Варна
Кметът на Варна кани партии и коалиции. Вижте защо
Зам.-кмет на Варна разреши затлачен от години казус
Няма да повярвате какво открадна жена от Варненско
Великденско яйце радва варненци в Морската градина
Варненски блогър сезира редица институции за схема за 250 млн. лв...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).