Уникално IT състезание се организира в Техническия университет във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
08:31 / 01.02.2023
2463
Уникално IT състезание ще се проведе в Техническия университет във Варна. DXC Coding Marathon - Running CODE is my cardio се организира от DXC Technology с подкрепата на ТУ в морския град.

Множество награди са подготвили организаторите за най-добрите. Освен това тези, които впечатлят, може да получат мечтаното предложение за работа, научи репортер на Varna24.bg.

Участниците ще бъдат подкрепени от най-добрите експерти в IT индустрията, като ментори през целия период. Ще придобият опит по реален проект и работа в екип.

Разработките им ще може да бъдат използвани като дипломна работа.

До 16 февруари всеки желаещ може да се регистрира тук, като организаторите дават право на избор - или с отбор до трима човека или индивидуално, както и да избере в коя сфера да се изяви – Dev / DevOps.

На 23 февруари от 10,30 часа в Конферентна зала на ТУ - Варна, (Нов учебен корпус) ще се състои официалното откриване.

Всички регистрирани участници ще бъдат поканени на онлайн среща, в която да получат повече информация за двата стрийма от DXC менторите. През целия период на състезанието те ще получават регулярни инструкции и помощ от менторите.

Проектите трябва да бъдат предадени до 15 април тази година

Награждаването ще се състои в Техническия университет във Варна на 22 април, като отборите с най-добрите проекти и създателите на най-добрите индивидуални решения, ще бъдат предварително поканени да ги представят официално пред всички участници и гости на събитието.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Изненада за варненци и гостите на града
Вижте какъв огромен хотел скоро ще бъде готов във Варна. Точно до...
Прекрасна новина за всички варненци!
Ето какво време ни очаква днес във Варна
Тестът за коклюш във Варна е много скъп, хората масово не си го п...
Абсурди заради зелената зона във Варна: Ще може ли мъж да ползва ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).