Условна присъда за дядо от Игнатиево, пребил съсед заради кози

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:15 / 10.12.2015
578
67-годишният И. Ангелов бе признат за виновен в това, че на 3 септември миналата година в землището на град Игнатиево, вследствие нанесени удари с дървена сопа, причинил на свой съсед средна телесна повреда, изразяваща се в счупване на кост на левия лакът, обусловило трайно затруднение в движението на крайника за период от около 3 месеца.

Подсъдимият отдавна имал пререкания с пострадалия във връзка с подозрения, че пуска неправомерно козите си в негов имот и така му унищожава насаждения. Това бил и конкретния повод за саморазправата на 3 септември миналата година.

67-годишният И. Ангелов е с чисто съдебно минало. Той бе осъден да заплати на пострадалия обезщетение от 500 лв. за претърпените неимуществени вреди, държавната такса върху уважения граждански иск, както и сторените по делото разноски. 

Съдът възложи още на районния полицейски инспектор по местоживеенето на подсъдимия да полага възпитателни грижи спрямо Ангелов през изпитателния срок на осъждането му. 

Присъдата подлежи на обжалване в 15-дневен срок.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Температури над 30 градуса до дни, вижте кога ще става за плаж
Голямо задръстване след катастрофа на входа на Варна
Министър Коритарова за ремонта на проблемния участък в Аксаково :...
Варненка: Стовари се с трясък пред очите ни!
С поне 10% вдигат заплатите по родното Черноморие 
С много слънце и топло време Варна изпраща седмицата


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).