Утре провеждат празника "Подай ръка - Заедно пеем и танцуваме"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:35 / 29.05.2012
975
Утре от 13:30 ч. в Концертната зала на Младежки дом - Варна школите "Европейски мост" и "Православни християнски ценности и традиции" ще проведат за шести пореден път празника "Подай ръка - Заедно пеем и танцуваме" от инициативата за работа с деца със специални образователни потребности.

Празникът е посветен на предстоящия християнски празник Петдесетница и се провежда под патронажа на Варненска и Великопреславска Епархия, и с благословията на Митрополит Кирил.

Поканени да участват са деца от школите в ОДК - Варна и Помощните училища от Варна и Кранево, СОУ за ДНЗ "Проф д-р Ив. Шишманов", СОУ "Д. Благоев" гр. Провадия.
Инициативата "Подай ръка" се реализира от ръководителките на двете школи "Европейски мост" - Долорес Коева и "Православни християнски ценности и традиции" - Дарина Кючукова в Общински детски комплекс - Варна за четвърта поредна година. Той осигурява сцена на талантливите деца със специални образователни потребности. Желанието на децата да участват в поредицата "Заедно пеем и танцуваме" е толкова голямо, че времетраенето на програмата винаги превишава рамките на два часа. Атмосферата в залата е силно емоционална, вълнуваща и взривява публиката.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Варненци трябва да знаят, че тази улица ще бъде затворена за опре...
Още едно кученце от приюта в село Каменар беше осиновено по време...
Днес времето няма да е приятно: Какво ни очаква във Варна?
Това ли са новите властелини на центъра на Варна?
Варненци: Това е изключително опасно, може да пострадат деца
Тази красива къща във Варна дава име на градинка, в нея е било и ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).