В тежко състояние е възрастната двойка, която пострада при инцидент с газова бутилка

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:20 / 08.07.2014
536
С опасност за живота са възрастните мъж и жена, които пострадаха вчера при инцидента с газова бутилка във Варна. Това съобщиха преди минути от варненската полиция. Ето още какво казват от полицията:

Вчера, около 16:00 часа, е получен сигнал за възникнал инцидент с газова бутилка в дома на възрастни хора, намиращ се на ул. "Д-р Пискюлиев". При опит да бъде изключен след употреба уред, работещ с газ пропан - бутан, се е спукал маркуч за отвеждане на газ до кухненския уред. Поради изтичане на газ по време на работа, се е стигнало до възпламеняване на изпаренията. Вследствие на това са пострадали: мъж на 75 г., който е получил 80% изгаряния по лицето, тялото и краката, и 72-годишна жена, която получава 35 % изгаряния по лицето и ръцете. Двамата са настанени за лечение в болнично заведение с опасност за живота.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Температури над 30 градуса до дни, вижте кога ще става за плаж
Голямо задръстване след катастрофа на входа на Варна
Министър Коритарова за ремонта на проблемния участък в Аксаково :...
Варненка: Стовари се с трясък пред очите ни!
С поне 10% вдигат заплатите по родното Черноморие 
С много слънце и топло време Варна изпраща седмицата


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).