Вандали посегнаха на апаратите за “синята зона”

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:39 / 24.11.2009
804
Монтираните вече апарати за "синята зона" във Варна вече станаха обект на набезите на вандали, научи "Черно море". За щастие, засега вандалските прояви се изразяват само в драскането на графити, а автоматите имат антиграфитно покритие и лесно се почистват. Това обясниха от фирма "Сименс" ЕООД, която бе избрана да реализира 200 места за кратковременно платено паркиране във Варна. По силата на договора с нея първите "сини зони" в града ще станат факт на ул. "Русе" (в отсечката между ул. "Кръстьо Мирски" до ул. "Кавала", включително и на площадчето, образувано между двете улици), на бул. "Чаталджа" (между ул. "Ген. Колев" и ул. "Цар Асен"), на ул. "Цар Асен" (между ул. "Печ" и ул. "Драва Чех") и на ул. "Преслав" (пред Областна Администрация - Варна).

Очакваше се системата да заработи през ноември, но все още тече организационна работа. Това се наложило, след като на заседание на Експертния съвет по устройство на територията било дадено становище относно детайли по пътната сигнализация на "сините зони".

Източник: chernomore.bg


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Варна е на трето място в страната по започнато строителство на но...
Защо бул. "Княз Борис I" във Варна е княз и кой е втория?
Варна ще улесни миряните за Великденската нощ
Варна отново на челна позиция по брой разрешителни за строеж на н...
Уникална къща във Варна, построена през 1894 г., е сред най-отлич...
Проект за 14 милиона лева напредва във Варна. Скоро би трябвало д...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).