Варна е единствената българска община на изложение в Минск

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:43 / 05.04.2017
1442
Министерството на туризма представя България като атрактивна целогодишна дестинация на Международното туристическо изложение ОТДЫХ в Минск (Беларус), което се провежда от 5 до 8 април 2017 г. Участието на страната ни е с информационен щанд от 110 кв. м по Програмата за национална туристическа реклама за настоящата година. Със свои продукти и инициативи присъстват девет български фирми и община Варна.

Международното туристическо изложение ОТДЫХ е най-голямото събитие в сектора за Беларус. Тази година борсата се провежда за 20-и път. Тя е отворена за професионалисти и за масовата публика. Основни акценти са екскурзионните програми, транспортните услуги, застраховането в туризма, спортният и здравният туризъм.

Беларуският пазар е сред важните за българския туризъм, а двустранните отношения в сектора имат дълги традиции. През 2016 г. България е била посетена от над 83 хил. беларуски граждани. Основните им предпочитания са насочени към морския рекреационен продукт, младежкия и детския отдих, а с голям потенциал за развитие са еко и СПА туризмът.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Коалиция ГЕРБ - СДС регистрира листата си с кандидати за народни ...
Добра новина от Варна: Строят се нови кораби
Голям проект във Варна продължава да предизвиква масово недоволст...
Днес за последно варненци ще са на аванта
Ето какво ще бъде времето във Варна днес
Изложба на картини с пъстро настроение и иновативни скулптури оча...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).