Варна посреща Game Ninja на 14 август

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:33 / 02.08.2016
2262
На 14 август 2016 г. във Фестивален и конгресен център - Варна ще се проведе поредното регионално състезание на Game Ninja. 

Първото издание на турнира в морския град ще включва 1 на 1 турнири по Counter-Strike: Global Offensive, Dota 2, League of Legends и Hearthstone. За победителите ще има много предметни награди, осигурени от спонсорите на събитието, сред които са главният спонсор Razer и компаниите Acer, HP, Fujitsu, Microsoft, Lancom и други.

Game Ninja е ежегодно гейминг събитие, което бе отличено като "Събитие на годината" от Bulgarian Game Awards 2016. В турнирите по Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends и Hearthstoneна варненското издание могат да се включат до 64 участници, а в Dota 2 - до 32 играчи. Цената на билета е 5 лева, като билети могат да бъдат закупени на място в деня на събитието.

Освен турнир, специализиран в PC игри, Game Ninja Варна ще предложи на посетителите още много изненади. Ще има организирани томболи с участие на публиката, също и свободно играене на Overwatch, DOOM, DARK SOULS III, Rise of the Tomb Raider и The Witcher 3: Wild Hunt. От клуб Накама ще осигурят за посетителите Pixel Art и щандове с интересни продукти за геймърите.

Началото на турнира Game Ninja, организиран от ICT Media, е през 2013 г. и днес вече е най-голямото геймърско събитие в България, което се провежда през цялата година и на територията на цялата страна. След успеха в София, Русе и Бургас Game Ninja се отправя към Варна и очаква да посрещне над 500 посетители.

На 14 август предстои четвъртото регионално състезание на Game Ninja, което ще се проведе във Варна и в което могат да се включат всички привърженици на електронните спортове от морската ни столица.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Съдия Славов пред варненски ученици: Образованието дава допълните...
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).