Варна пропищя от джебчийки

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (3)
08:51 / 22.04.2014
2073
В навечерието на туристическия сезон Варна пропищя от джебчийки. Най-често чевръстите дами се качват на автобуси с номера 148 от Владиславово до жп гарата и 409 от Аксаково до Златни пясъци. Това са две от най-дългите линии, обхождат целия град и винаги са пълни. Особено в час пик или в разгара на летния сезон претъпкания автобус е благодатно работно място за джебчийките.

Крадлите слизат от кола в някоя малка уличка до Катедралата. После се качват на някой от автобусите, за две-три спирки отарашват пътниците и слизат, а там ги чака същият автомобил.

Екип на Нова телевизия се опита да намерим крадлите там където живеят. Само на няколко километра от Варна се намира град Игнатиево. Всеизвестна тайна е, че там се намира най-добрата школа за обучението на джебчийките. Никой обаче в града не желае да говори за тях.

Джебчийският сезон във Варна беше грандиозно открит преди около две седмици. Трима богати туристи от първия пасажерски кораб, който акостира в морския град бяха ограбени. Крадлите им задигнаха пари и документи, което забави кораба да отплава с повече от три часа.


Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Варна:
Тестът за коклюш във Варна е много скъп, хората масово не си го п...
Абсурди заради зелената зона във Варна: Ще може ли мъж да ползва ...
Внимание! Голям клон падна и затвори важен булевард във Варна
Ето кога пускат фонтаните във Варна
Кметът на Варна кани партии и коалиции. Вижте защо
Зам.-кмет на Варна разреши затлачен от години казус


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).