Варна ще бъде домакин на държавното първенство по кикбокс в новата зала във "Владиславово"

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
08:36 / 19.03.2021
3798
Варна ще е домакин на престижно състезание –държавното първенство по кикбокс и държавното първенство по кикбокс за деца от 1 до 3 октомври 2021 г.

Изборът на града да посрещне най-добрите състезатели на ринга е заради най-новия и модерен спортен комплекс в район "Владислав Варненчик“, където ще се проведе първенството.

Кандидатите за народни представители от ГЕРБ-СДС  Владимир Вълев, национален селекционер по кикбокс, инж. Станислав Йорданов, експерт по "Инженерна инфраструктура и благоустрояване“ и районният кмет  Николай Костадинов посрещнаха в комплекса председателя на УС на Българската конфедерация по кикбокс и муай тай Галин Димов, който разгледа и оцени предимствата на новата придобивка.

Освен инспекция на залата домакини и гости разгледаха уникалния многофункционален комплекс, построен благодарение на усилията на кмета на Община Варна Иван Портних и на районния кмет Николай Костадинов. Спортната зала е с около 300 седящи места и е втора по големина след зала "Конгресна“ в ДКС  в морската столица.

Комплексът разполага с игрища за футбол на големи врати, две на малки врати, игрище за волейбол, за баскетбол, два тенис корта, алея за бягане, зона за каране на ройлери, стрийт фитнес, детска площадка, много красиви кътове за отдих, подземен паркинг и външен паркинг. Шефът на Българската конфедерация изрази възхищението си от комплекса и залата, като благодари за възможностите, които тя предоставя за провеждане на първенството на едно високо европейско ниво.

Виж коментарите (0)

Още по темата (133):
31.03.2024 Христо Стоичков: Гордея се с Братя Пулеви и ги подкрепям винаги
31.03.2024 Кубрат Пулев вдигна титла и българския трибагреник
31.03.2024 Фенове не пуснаха Кубрат Пулев да си тръгне от "Арена София"
31.03.2024 Момиченце трогна с рози Кубрат Пулев
30.03.2024 Гладиатор! Тервел Пулев надигра Роли Ламбърт в улично меле
30.03.2024 Петър Драганов блесна с нокаут в първия рунд
Още новини от Новини от Варна:
Съдия Славов пред варненски ученици: Образованието дава допълните...
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).