Варненци, бъдете активни, за да стане морската столица още по-зелена и красива!

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
13:05 / 15.01.2021
2009
От сайта Гората.бг обявиха надпревара между градовете за предоставянето на дървета за залесяване. За да бъде Варна по-зелена и красива, варненци трябва да се включат активно в гласуването за морската столица. Ето и съобщението на Гората.бг, което Varna24.bg публикува без редакторска намеса:  

Искаме да дарим още 200 000 дървета, директно на хора и организации, през пролет 2021-та, в конкретни събития, в които просто ще подаряваме на всеки, който желае, без условности, без записвания, напълно безплатно. Дърветата ще са медоносни, плодни, паркови, горски - за да направим България още по-красива, по-зелена и по-добра - за хората, пчелите и животните.

Няма да имаме възможност да направим събития във всички градове в България, на база тази анкета и харесванията по градове на Гората.бг ще изберем първите 7 града и ще подаряваме на всеки, който желае в тези места, на конкретни дати. Ще отчетем резултатите на 21.02.21 г. и ще пристъпим към планиране на дати.

Разбира се ще търсим начини да достигнем до всички в цялата страна, ще направим и кампании към общини, през куриери и други. Ще имаме и събития по засаждане и залесяване, както и други добри дела.

Гората.бг е инициатива, движена от желанието за добро, изцяло от доброволци и напълно безкористно. Вече сме засадили над 1 милион дървета в България и сме си поставили амбициозната цел да засадим 3 милиона до 2025 година. Правим и много други добри дела.

Ще приветствам всички Ваши смислени идеи и предложения в коментар.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Пътуването с автобус у нас - удобно само за хора с ръст под 170 с...
Хотелиер на морето: За Великден пакетите са дву- и тридневни, стр...
Изненада за варненци и гостите на града
Вижте какъв огромен хотел скоро ще бъде готов във Варна. Точно до...
Прекрасна новина за всички варненци!
Ето какво време ни очаква днес във Варна


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).