Варненци купуват евтини самолетни билети от Румъния, насочват се и към БДЖ

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (15)
13:24 / 23.02.2012
6075
Варненци масово купуват самолетни билети от Румъния. Заради драстичните разлики в цените на самолетни билети за някои дестинации, жителите на Варна започнаха масово да си ги закупуват от Румъния. Причината за разликата в цените е факта, че в северната ни съседка работят нискотарифни компании, които предлагат много по-евтини билети. Разликата в цената, по думи на запознати е в пъти по-ниска, в сравнение със закупените от България билети.

Заради непрекъснато увеличаващата се цена на бензина и респективно, заради увеличаващата се цена на автобусните билети, варненци масово се пренасочват към услугите на БДЖ. Все повече жители на морската столица предпочитат да пътуват с влакове, заради по-ниските цени. В момента цената на автобуса от Варна за София е 32 лв., докато отиване и връщане с влака по тази дестинация излиза на варненци 35,20 лв.

Източник: Радио "Фокус"

Виж коментарите (15)
Още новини от Новини от Варна:
Съдия Славов пред варненски ученици: Образованието дава допълните...
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).