Варненци на протест срещу идеята небето ни да се охранява от чужди самолети

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (15)
10:27 / 24.01.2016
2768
Варненци ще протестират утре, от 18:30 часа пред сградата на щаба на ВМС на ул. Преслав 16, срещу идеята чужди самолети да пазят въздушното ни пространство. Ето какво се призовава във ФБ:

Нека покажем, че не сме съгласни с поредното национално предателство.

122 от 164. Това е броят на гласувалите ЗА Закона за изменение и допълнение на Закона за отбраната и въоръжените сили на България "народните представители." С този закон се дава зелена светлина небето над България да се охранява от нашите съюзници в НАТО - Гърция и Турция. Това е грубо посегателство над суверинитета на страната. Нещо повече, като се има предвид, че България е сред първите страни, които използват авиация във военното дело, можем спокойно да наречем решението на българския парламент срамно.

Ето защо, докато все още има време, ние трябва да заявим пред представителите на българската армия, че НЕ ЖЕЛАЕМ небето ни да се охранява от чужда армия. Нека всички служещи или служили в българските войски българи се присъединят към събитието и дружно да кажем ПРОТИВ, въпреки тези, които трябва да ни представляват в парламента. И нека се знае, че всички "народни представители" гласували ЗА този закон или избягали от отговорност неприсъствайки на гласуването, трябва да бъдат считани за предатели на българските интереси.
НИЕ СМЕ ПРОТИВ БЪЛГАРСКОТО НЕБЕ ДА СЕ ОХРАНЯВА ОТ ЧУЖДА АРМИЯ.


И нека припомним на управниците ни и на офицерите от БА, които с бездействието си легитимират действията на политиците, думите на Наполеон: "Народ който не храни своя армия, скоро ще храни чужда." и думите на Николо Макиавели: "Който крепи държавата върху наемните войски никога няма да има сигурна и трайна власт. [...] В мирно време си ограбван от тях, а по време на война - от неприятеля."
Предстои да храним чужди ВВС. А както е тръгнало и чужда пехота.


Виж коментарите (15)
Още новини от Новини от Варна:
Тестът за коклюш във Варна е много скъп, хората масово не си го п...
Абсурди заради зелената зона във Варна: Ще може ли мъж да ползва ...
Внимание! Голям клон падна и затвори важен булевард във Варна
Ето кога пускат фонтаните във Варна
Кметът на Варна кани партии и коалиции. Вижте защо
Зам.-кмет на Варна разреши затлачен от години казус


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).